Icke-vårdande Bitcoin Cash Client Zapit Demos SLP-utdelningsverktyg i plånboken

Under den senaste veckan har Bitcoin Cash-förespråkare diskuterat Zapit, den icke-vårdande BCH- plånboken som också stöder Simple Ledger Protocol (SLP) -token. Zapits team avslöjade nyligen på Twitter att utvecklare har arbetat med ett nytt utdelningsverktyg inbyggt i mobilplånboken.

Zapit är en bitcoin- plånbok ( BCH ) som släpptes i Google Play-butiken för ungefär fem månader sedan. Plånboken stöder också SLP-tokens och teamet strävar efter att „bygga det bästa på och utanför rampen till kryptovalutor från traditionell ekonomi.“

Enligt Google Play Store beskrivning , är kunden fortfarande i beta och ”drivs av en umgänges spärrade.”

Dessutom utnyttjar Zapit cashaccounts- protokollet, vilket gör att plånbokens ägare kan skicka Bitcoin Era kontanter ( BCH ) till andra Zapit-användare genom att helt enkelt ange sitt användarnamn. Zapit registrerar också ett nytt kontokontonamn med antingen ett befintligt eller ett nytt namn.

Utvecklarna har också lagt till ett remissprogram som belönar användare med företagets anpassade SLP-token ZAPT.

Den 5 september meddelade Zapit-teamets Twitter-konto att plånbokens senaste uppdatering 0.1.8.6 nu är live.

Vidare detaljerade teamet att de arbetade med ett nytt utdelningsverktyg som sprider mynt till ett antal individer

„Vi har arbetat med ett nytt utdelningsverktyg som är inbyggt direkt i plånboken och det är mycket anpassningsbart och automatiserat“, detaljerade Zapit . „Vi samordnar med några tokenprojekt för att demonstrera verktyget“, tillade tillkännagivandet.

Twitter-tråden fortsätter genom att visa en demo av det nya verktyget. „Här är en demo av att skicka en BCH- utdelning till ZAPT-innehavare med anpassade alternativ“, sa teamet . „Det totala utbudet beräknas om baserat på de totala tokens som innehas av adresserna som får utdelningen istället för den totala utbudet av token.“

I demonstrationen skickade Zapit-utvecklarna en airdrop av ZAPT till 900 adresser fördelade på 50 transaktioner. Bitcoin.com erbjuder också ett utdelningsverktyg på mint.Bitcoin.com och bland de många tjänster som erbjuds via tools.Bitcoin.com.